Thursday, June 09, 2011

Sommartorka

Snart tio dagar in juni och den sedvanliga bloggtorkan som brukar infinna sig under sommaren gör sig tydligt påmind. Inget märkvärdigt med det, mönstret är lite svårt att bryta bara. Kan ju försöka med några dravelrader i dagboksstil. Liksom bara för att. Är fortfarande lite sleten efter helgens magnifika fest i Tavelsjö. Det kan absolut vara roligare att fira andras 30-årsdagar än att fira sin egen, vilket ju var roligt det med såklart.

***

Åker till ”kontoret” med Marita på mornarna och försöker fortskrida med uppsatsen i vanlig manodepressiv anda. Varför blir det alltid så när man skriver uppsats? En stor del av mina kvällar har spenderat på anrika Flogsta med det glada korpfotbollsgänget Svarta Svanen SK. Två matcher och två ganska oförtjänta vinster är resultatet hittills, riktigt gôtt är det.

***

Nu när man klivit ut ur garderoben som marvelnörd i riksmedia så känns det lite pinsamt att jag inte sett den nya X-menfilmen än detta ska jag Jonny och Marita det råda bot på ikväll lovar att återkomma med recension.

3 comments:

Han1 said...

Läste den där texten, du gjorde bra ifrån dig! Snygg info där om att de var judar.

Pat said...

Kul att du tycker det! Det är kanske inte så känt om man inte är nörd att Stan Lees ursprungliga namn är Stanley Martin Lieber och att Jack Kirby hette Jacob Kurtzberg. Lite märkligt att de bytte till "artistnamn" men samtidigt lyfte fram ämnen som antisemitism ganska öppet.

Anonymous said...

Nördkunskap är vackert. Fränt med svenskan! Och ser fram emot ett häng på ön i juliaugusti.