Sunday, December 30, 2007

Le klubb



Har lyckats snylta mig in på någon ovetande grannes nätverk i Nice för att avge det här livstecknet. Strålande sol och en kost bestående av rosévin och ost i olika former har varit temat de senaste dagarna. Att kunna käka frukost i t-shirt på en solig balkong är minst sagt livskvalitetshöjande. Jag gillar Frankrike, och Nice är en utmärkt plats att spendera sin semester på. Det är Rossölivet fast med större möjlighet att fylla på spritförrådet. Total bortkoppling från nyhetsflöde och studier. Att Carla Bruni börjat hänga med Sarkozy har iofs inte gått att undgå. I förrgår testades stans uteliv vilket bland annat resulterade i dansande på en gayclub. Har aldrig varit på ett "riktigt" gayställe förut Gay straight to hell räknar jag inte. Det var uppenbart att le gay men kunde se att vi var hetero på mils avstånd. Kände mig ändå väl bemött. Det lustigaste med hela klubbesöket var nog att det fanns en man på toaletten som vred på vattenkranen, hällde tvål och torkade ens händer. det var märkligt.

Tack Sverige för rökförbudet btw, det är så oerhört skabbigt att lukta rök i en vecka efter att ha bevistat en rökfylld lokal i det här landet. Hade nästan glömt bort att det var ens vardag back in the days.

2 comments:

Jonathan said...

Du kan vara lugnt. Rökförbudet träder i kraft i morgon.

Pat said...

Aha! Det var kanske därför gaysen bolmade som borstbindare härom kvällen. Ville passa på att suga ur det sista av denna efterblivna företeelse.