Monday, April 27, 2009

Seriepremiär

Måndagen bjuder på sommarvärme och korppremiär. Är olidligt spänd inför kvällens debut i 11-manna korpen. Det stolta lagbygget Stäppvargarna tar ett nytt steg i karriären genom att delta i den ädlaste av ligor. Det tål väl att diskuteras hur välslipat vårt spelsystem är, offsidefällorna och hörnvarianterna står inte som spön i backen direkt. Men med rätt inställning och lite kämpaglöd kan vi nog gå långt, har införskaffat nya benskydd och strumpor dagen till ära.

Imorn tar jag nattåget till Umeå för sista gången den här terminen (någonsin?). Surt att missa CL-semin bara men det är smällar man får ta för ett långdistansförhållande.

5 comments:

P said...

Hur gick det i matchen? Spelar också 11-mannakorp numera, hoppade in i ett lag jag spelat lite med förut. Fick stryk igår kväll med 2-0...

Pat said...

Vi vann ganska säkert med 3-1. Deras mål kom i sista minuten då vi slagit av på tempot. Skulle dock blivit fler mål för oss, jag lyckades bränna två frilägen där åtminstone ett av dom borde resulterat i mål. Får skylla på att det var min första match som forward sen någon gång på nittotalet. Kul som fan var det i alla fall.

Vad heter ditt lag?

P said...

Gratulerar. Kempes heter vi tydligen. Ligger vi i samma serie kanske? Vore kul!

emil said...

Grattis till segern! Viktigt att börja med vinst som bekant. Nu rullar det bara på..

Pat said...

Tackar, alltid gôtt med en vinst i premiären som sagt. Verkar som att mina mindfuckföreställningar om att det skulle gå dåligt för giffers när Stäppvargarna vinner kommer på skam också, skönt.

Inget Kempes i vår serie tyvärr Stef. Vi är ju nykomlingar och lirar i division 2, nästa säsong kanske.