Tuesday, May 20, 2008

Arbetslust

I motsats till förra veckans inaktivitet verkar den här bli djävulskt produktiv. Har börjat brainstorma fram ett upplägg för exjobb. Det handlar om Tanzania och etanoltillverkning. För tillfället liknar idéerna kanske mer grävande journalistik än statsvetenskapliga frågeställningar, men jag jobbar på det.

Tre störiga grejer som jag inte kan skaka av mig.
1. Jag gillar ekologiska varor och försöker blidka mitt dåliga samvete genom att välja dem så ofta som möjligt. Tyvärr har jag efter tre försök noterat att Arlas ekologiska lättyoghurt inte håller samma standard som den oekologiska. Den skiktar sig liksom, först en lös rinning äckelmassa och sen en betydligt fetare sådan. Spelar ingen roll hur länge man skakar paketet innan heller. I valet mellan två jämlika produkter där den ena är ekologisk blir ju valet lätt men inte i det här fallet.

2. Brände lite plattor till farsans 60-års partaj med gamla rockdängor. Försökte hitta en acceptabel låt av Ulf Lundell men misslyckades såklart kapitalt. Dessvärre har jag haft den stjärtiga När jag kysser havet i huvet sedan dess. Speciellt textpartiet "Det bor en viking i mitt bloood" är extremt irriterande att mot sin vija nynna på.

3. Vårt motståndarlag i Division 7 har förlagt sin hemmamatch mot oss imorgon klockan exakt 20:45. Det borde fan vara olagligt. En lagkamrat ska iofs banda CL-finalen så det blir väl att se den hemma hos honom efter att jag tagit ut min frustration på soporna utan framförhållning.

2 comments:

martin said...

Ja den ekologiska yoghurten är väldigt dålig.

Pat said...

Men jag fattar inte varför? ekologisk mjök är ju t.ex god och hundraprocentigt jämförbar med "vanlig" mjulk. Lär ju vara nåt skit de tilsätter i yougurten som man inte får använda om den ska stämplas som ekologisk eller eller nåt.