Sunday, September 07, 2008

Bye bye Sydafrika

Vet inte om det var landslagets undermåliga insats eller den horribla reklammängden i halvlek som fick mig att må mest illa igår. Har länge klagat på Viasat och TV 3:s mellansnack . Men i jämförelse med de obefintliga analyserna som fyran levererade håller de hög klass. Olof Lundh och Ekwall är så trattiga att jag skruvar mig i tv-soffan och Kåmark som expertkommentator? Allvarligt talat. Claes Runheim och TV 3 kom tillbaks, allt är förlåtet!

Är fortfarande riktigt opeppad på landslaget sen EM-besvikelsen. Det är bara Zlatan och Sebastian Larsson som känns intressanta. Den nya ”offensiva” 3-5-2-uppställningen visade sig ju också vara en chimär, med fem backar på plan kunde väl alla se att det snarare handlar om 5-3-2. Om Samuel Holmén och Fredrik Stoor är det giftigaste herr Lagerbäck har att sätta in på planen för att fixa tre poäng i slutminuterna ser det inge vidare ut alltså. Tror ärligt talat inte att de, kan inte med att skriva vi, kommer kvalificera sig till VM 2010. Det bästa som kan hända är att de kommer tvåa och får spela play off mot en annan nation. Säg att det blir Frankrike, som torskade mot unga Österrike igår, England, Holland eller ve och fasa Kroatien. Tror knappast dagens landslag skulle gå vinnande ur ett dubbelmöte mot någon av de länderna. Kan det inte räcka med att giffarna ständigt underpresterar måste Lagerbäck dra ner blågult i bottenskiktets sörja också?

Hur det gick med Black metal-killarna? Jodå de låg och sussade sött när jag kom hem från jobbet i fredags. De lämnade inte ens några grishuvuden efter sig bara lite backstageöl som tacksamt togs emot.

No comments: