Sunday, September 14, 2008

Checklistan

12 comments:

Anonymous said...

Finns det plats för en Tonum?

Jonathan said...

Va? Varthittaru varthittaru varthittaru? Öh, nu när dom har satt upp en ny skylt på torget åker jag nog hem nästa helg. Du har ju ändå en massa folk att umgås med här uppe.

Jonathan said...

Eller ärne på kommunhuse' skylter sitter. Åh, kommun'...

Jonathan said...

Öh, förresten. Dom har ju redan byggt en ny bro över ån. Den var ju klar i juni. Men med den traditionsenliga byråkratiska segheten lär det ju ta ett halvår innan nån klarar av att fylla i krysset däruppe.

Pat said...

Ha ha, jag visste väl att Selmane skulle gå igång på den här bilden. Du är för lustig du. Klubb Kramfors på facefuck är en outsinlig källa.

martin said...

Ha ha, fan vad roligt. De borde ha skrivit upp punkten "skylt med checklista" - CHECK. Det bästa är att de har kryssat av "sätta upp flagga", men alla jobbiga grejer är ogjorda.

Jonathan said...

Ja, jag tänkte också på det. Man har alltså lyckats sätta upp en flagga och ta bort neg.. eh jag menar Tonumringen. Kvarstår alltså att fixa torget, bygga bro, anlägga en park med belysning, fixa en galleria med tjugo butiker och få ihop finansieringen för Ådalsbanan.

martin said...

Det är lite som att sätta upp en att göra lista på kylskåpet med punkterna "skaffa tjej", "gå ut med sopor", "söka jobb", "ordna lägenhet", och bara kryssa för "gå ut med soporna". Känns futtigt i sammanhanget.

Pat said...

Alltså Jonny om du åker hem till Kramfors den helgen jag kommer till Ume så är du dum i huvudet, riktigt dum i huvudet!

Emma said...

Fan va körda Kramfors kommun är. De kan ju inte plocka bort det enda som ger det där centrumet lite gemytligt häng nämligen ap-berget. Det är det enda med Kramfors centrum som varit bra för det har varit ett okomplicerat ställe att sitta och glo på folk utan att behöva ha något annat för sig. Och som vi alla vet gillar man i Kramfors att glo så att ögonen ramlar ut ur hålorna, närhelst en annan mänsklig eller djurlik varelse visar sig. Gloendet kommer bli kommersialiserat. Jag ger mig fan på att nån driftig egenföretagare kommer smälla upp en uteservering.

Anonymous said...

Tonum, tonum tonum tonum tonum. your the real tonum!

Anonymous said...

hur fan kan dom sätta upp en publik att göra lista?? jag blir stressad. när ska de fylla i de ogjorda sakerna? tänk om de aldrig blir gjorda? vem ska göra det? när?
/agnes-lo att göra åkerlind