Tuesday, October 30, 2007

Årets citat!



En tagen Mika Sankala efter årets fotbollsunder: "Vi hade dem i säcken, vi knöt gaffeln och släppte ketchupen", det går inte att sluta skratta.

Att Fredrik Sundfors gör sig bra i media är ingen nyhet för en giffare. Själv kommer jag aldrig att glömma när Jonny intervjuade honom om en av de sju dödssynderna för universitetsradion, otroligt underhållande vill jag minnas.

Här lyckas han fånga känslan otroligt bra efter lördagens bragdmatch. Har nog aldrig njutit så mycket av tre invektiv i en och samma mening tidigare.

Fast favoriten är nog ändå när Sundfors snor mikrofonen och gör världens trattigaste intervju med Johan Patriksson och dricker Norrlands guld här.

Om det inte räcker så kan man alltid ladda ned årets match, själv har jag sett andra halvlek tre gånger och fler lär det bli.

Sist men inte minst, spex-PEO och Sundfors käkar tacorullar, pratar om norrlandsfönstret och om när när IP liknade Östtyskland i expressen. Väldigt kul läsning för en giffnörd och om ni glömt bort att hata Mats Olsson så är det bara att börja med det igen.

3 comments:

martin said...

Roligt var det. "Jag tror TAMEJFAAN att det blir fest på måndag me". Gillar att markerar vissa ord så hårt, så där som bara äkta jocks och lumpare gör.

Pat said...

Jepp. "Det här är LIVET" är ytterligare ett utsökt exempel.

Anonymous said...

Satan vad grym Sundfors är! riktig entertainer