Friday, April 04, 2008

Önskvärd information

Mitt i tillståndet av bakisångest och dåligt samvete för föreläsningsskolk ringer telefonen. Beskedet som uteblev tidigare i veckan, dvs inte Giffers urusla premiärmatch, levererades. Min sommar kommer alltså bestå av miljörelaterad praktik på statligt verk i Härnösand och vindrickande på curlingfarsan Jörgens sommarstugeveranda.


Ibland krävs det inte mer för att ta sig ur bottenträsket.

3 comments:

Jonathan said...

En annan var ju uppe med tuppen; käkade gröt och konverserade en trulig morgon-Björn klockan åtta i morse. Sen tre timmars föreläsning om importskatter. Grattis till jobbet. Fast jag får ångest av att alla får en massa jobb och sommarjobb och jag är helt värdelös i jävla jobb-världen. Undrar om det beror på att jag är värdelös på att söka jobb, eller på att jag är värdelös.

Pat said...

Värdelös? Du? Det var det dummaste jag hört sen Martin Dahlin slutade som expertkommentator.
Slutar aldrig imponeras av din lutheranska disciplin. Om jag var chef skulle jag anställa dig varje dag i veckan. Men med tanke på de svar du gav på din senaste arbetsintervju skulle du nog kunna utveckla jobbsökarskillsen.

ellen said...

grattis pat!

"käkade gröt och konverserade en trulig morgon-Björn"

åh hemlängtan...

jag tror på det förstnämnda johnny. jag har precis upptäckt det magiska sambandet mellan att vara ute i god tid och antalet lediga sommarjobb.